Logistiek Bemiddeling

– Transport
Jan & Jan – Asian Opportunities helpt u bij al uw logistieke benodigdheden. Zo zorgen we ervoor dat alles wordt geregeld vanaf de fabriek tot aan Uw voordeur. Hiervoor is heel wat planning nodig en om dit proces zo efficient mogelijk te laten lopen kijken wij vooraf al voor u naar de volgende punten.

  • De locatie van de fabriek
    Wanneer U altijd volle containers afneemt dan is het logistiek gezien belangrijk dat de fabriek zich zo dicht mogelijk bij een haven bevindt. Wanneer U geen container aantallen heeft dan zullen we voor Uw kijken naar producenten die dicht bij onze bestaande leveranciers of opslag locaties zitten zodat we makkelijk en goedkoop u producten kunnen combineren met die van ons of andere klanten.
  • De productie tijd
    Wanneer U producten gereed zijn voor transport wilt U deze natuurlijk zo snel mogelijk binnen hebben. We controleren de fabriek op de afgesproken levertijd en zorgen dat de goederen zo snel mogelijk klaarstaan en bij combinatie vrachten zorgen we ervoor dat we met fabrieken werken die allemaal rond dezelfde tijd klaar zijn.

Mochten de producten niet direct op de boot kunnen voor wat voor reden dan ook zorgen we ervoor dat wel producenten vinden in de buurt van onze opslag plaatsen om levertijd en transport kosten te besparen.

– Invoerrechten & Inklaringen
Met onze ervaring met het verschepen van goederen uit China hebben we een hoop geleerd m.b.t anti-dumping heffingen en andere vervelende extra kosten. Met onze goede contacten op de haven in Rotterdam zorgen wij ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van wijzigingen. We zorgen ervoor dat onze containers zo goedkoop mogelijk binnen komen. zo zijn de Taric of HS-codes vaak onduidelijk, veel producten zouden onder verschillende goederen codes ingeklaard kunnen worden. Jan & Jan – Asian Opportunities kijken vooraf al voor u welke codes economisch het meest gunstig zijn zodat U hierop kunt besparen.